top of page
aanbrengen van gevelisolatie

VAKKUNDIGE GEVELISOLATIE EN GEVELBEKLEDING IN AALST EN OMGEVING

Uw gevels afgewerkt met staalplaten, Trespa of kunststofleien? Aan u de keuze, wij doen het!

EEN DEGELIJKE GEVELBEKLEDING, ESTHETISCH EN FUNCTIONEEL

Uw woning een verzorgde uitstraling geven? Dat doet u met een mooie gevelbekleding. Er zijn daarvoor verschillende producten op de markt, oude beproefde materialen en innovatieve oplossingen. Wat u ook kiest, Dakwerken Kiekens P & Zn heeft elke techniek onder de knie om u een piekfijn resultaat te garanderen.

Wilt u er binnenshuis tegelijk altijd warmpjes bij zitten? Dan isoleren wij voorafgaandelijk al uw buitenmuren. Wij brengen op de gevels isolatie aan, van 3 tot 12 cm. Zo heeft u meteen twee vliegen in een klap: uw huis oogt mooi en blijft zijn warmte behouden.t and edit me. It's easy.

Trespa gevelbekleding
structuur dakpannen
leien als gevelbekleding

ANTRACIET KUNSTSTOFLEIEN 32/60

Alom bekend zijn de antraciet kunststofleien. Ze zijn gemaakt van cement en kunststofvezels en worden vandaar ook vezelcementleien genoemd. Ze zijn erg sterk, maat- en kleurvast en worden bovendien behandeld met een speciale coating om ze te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Kunststofleien hebben een levensduur van 35 tot 50 jaar en zijn ideaal voor nieuwbouw én gevelrenovatie. Met een gevelopbouw van achtereenvolgens spouwmuur, gevelisolatie en de dunne leien krijgt u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Anchor 1

DAKKOEPELS

We werken ook met stalen gevelplaten om buitenmuren te bekleden. Dat kunnen enkelvoudige staalplaten zijn met een lijnprofiel naar keuze. Die kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse diktes en kleuren. Een andere mogelijkheid zijn de zogenaamde sandwichpanelen. Dat zijn gevelcomponenten bestaande uit twee staalplaten waartussen een isolatiemateriaal (PUR/PIR of rotswol) aangebracht is.

Anchor 2

TRESPA, DUURZAAM EN TRENDY

Liever een trendy look? Dan gaat u allicht voor het HPL-plaatmateriaal (High Pressure Laminate) van Trespa. Deze platen zijn gemaakt van samengeperste hout- of papiervezels en hars waaraan gelijk welk pigment kan toegevoegd worden. Dankzij een extra coating zijn Trespa-platen bestand tegen vocht, uv-stralen en temperatuurschommelingen. Maar ook vuil maakt geen kans om in te werken. Trespa-platen zijn makkelijk schoon te maken. Zij worden om al die redenen niet alleen voor woningen maar ook voor bedrijven en openbare gebouwen gebruikt.

Anchor 3

OP ZOEK NAAR EEN EXPERT GEVELKLEDING IN DE STREEK VAN AALST?
NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET DAKWERKEN KIEKENS P & ZN VOOR INFO EN EEN GRATIS OFFERTE.

bottom of page