top of page
vernieuwing dak met dakpannen

PLAATSEN, RENOVEREN EN ISOLEREN VAN HELLENDE DAKEN IN REGIO AALST EN OMSTREKEN

Een pannendak of leiendak geplaatst met kennis van daken

WIJ LEGGEN UW DAK MET DAKPANNEN OF LEIEN VAN TOPKWALITEIT

Toe aan een nieuw hellend dak? Dakwerken Kiekens P & ZN uit Aalst maakt er met plezier werk van en zorgt eigenhandig voor een wind- en waterdicht dak. Geniet hierbij van 10 jaar garantie. Zowel een hellend dak met dakpannen als leien leveren wij vakkundig op. Hiervoor werken we enkel met kwaliteitsmateriaal om u een duurzaam, mooi en hoogwaardig dak te garanderen. Ook voor de renovatie of isolatie van platte daken kunt u bij ons aankloppen.

structuur dakpannen

WIENERBERGER

Wienerberger is marktleider in Europa als het om dakpannen gaat en is gespecialiseerd in innovatieve en intelligente bouwoplossingen in nieuwbouw en renovatie. Misschien klinken namen als Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel u wel bekend in de oren, stuk voor stuk van Wienerberger. Dakwerken Kiekens P & ZN plaatst uw hellende dak met Wienerberger dakpannen volgens de regels van de kunst.

CREATON

Ook de eersteklas daksystemen van Creaton staan voor een solide kwaliteit en duurzaamheid, waarbij traditie en innovatie samensmelten. Met Creaton dakpannen doorstaat uw hellende dak zorgeloos en jarenlang weer en wind. Dakwerken Kiekens P & ZN werkt met Creaton dakpannen om een hoogwaardig hellend dak te realiseren.

Anchor 1

VELUX RAMEN

Zijn uw bestaande dakramen aan vervanging toe? Of verlangt u naar meer licht, sfeer en frisse lucht in huis, ook op zolder? Dakwerken Kiekens P & ZN is thuis in de plaatsing van Velux ramen voor een maximum aan ventilatie en lichtinval!

HELLEND DAK ISOLEREN

Uw pannendak of leiendak isoleren? Verstandige beslissing. De warmte in huis kan immers tot zo’n 30% verloren gaan langs een niet-geïsoleerd dak! Dankzij een deskundige isolatie van uw schuine dak houdt u de warmte in de winter binnen, terwijl het tijdens de warmste zomermaanden juist koeler blijft onder uw dak. Uw dak isoleren: Dakwerken Kiekens P & ZN contacteren!

EEN NIEUW HELLEND DAK PLAATSEN IN AALST OF DAARBUITEN? VRAAG METEEN EEN GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page