top of page
aanleg plat dak met roofing

PLATTE DAKEN IN EN ROND REGIO AALST

Wij kennen de kneepjes van het platte dak

EEN PLAT DAK MET DERBIGUM

Een plat dak plaatsen, renoveren of isoleren? Ook hiervoor kunt u terecht bij Dakwerken Kiekens P & ZN uit Aalst. Wij bieden 10 jaar garantie en werken voor uw platte dak met Derbigum, een van de populairste dakbedekkingen op de markt. Derbigum is dan ook dé standaard in bitumen dakbanen. De bitumen dakbanen van Derbigum gaan in de praktijk al 45 jaar mee, beduidend langer dan minderwaardige alternatieven als pvc of EPDM! Buiten een eenvoudig jaarlijks onderhoud, vergt deze dakbedekking geen speciale of arbeidsintensieve behandelingen. Een zorgeloos plat dak boven uw hoofd dus! Geen plat, maar een hellend dak? Ook hiervoor kunt u bij ons aankloppen.

structuur dakpannen

EEN PLAT DAK MET RHEPANOL

Ook voor een plat dak met Rhepanol moet u bij ons zijn. Deze dakbedekking wordt al sinds eind de jaren ’30 toegepast als dichtingsmateriaal en is daarmee de oudste kunststofdakdichting in Europa! Dat verbaast ons niets: Rhepanol is een eenlaagse hoogkwalitatieve dakbedekking van 2,5 mm dikte, die bestaat uit polyisobutyleen en is aan de onderzijde bekleed met een synthetisch onrotbaar vilt. Rhepanol is een uiterst stabiel plastomeer membraan dat perfect weerstand biedt aan alle invloeden van de natuur. Het bevat geen weekmakers, is volledig uv-bestendig en weerstaat thermische schokken van -40°C tot +150°C. Dit zorgt ervoor dat Rhepanol op alle ondergronden kan worden geplaatst, ook op oude bitumineuze daken. Het is bovendien een uiterst ecologisch product!

Anchor 1

DAKKOEPELS

Nood aan licht? Daar kunnen wij voor zorgen! Dakwerken Kiekens P & ZN is gespecialiseerd in de plaatsing van lichtcreaties, zoals dakkoepels en lichtstraten. Zo geniet u in een mum van tijd van meer daglicht en gezelligheid in huis!

EEN PLAT DAK PLAATSEN IN OF ROND AALST? LAAT U ADVISEREN DOOR DAKWERKEN KIEKENS P & ZN VOOR EEN PLAT DAK VAN KWALITEIT, AAN EEN EERLIJKE PRIJS. VRAAG METEEN EEN GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page